„Tai kiek kitokia kava, nei dauguma jūsų geriate namuose, ir dažniausiai prekybos centruose jos nerasi“, – įspėjo I. Butėnas. Skonių avantiūrai „pasirašė“ pilna salė smalsiai nusiteikusių rokiškėnų. Dauguma jų – vyresnio amžiaus, pasiryžusiųjų kavos skonį atrasti iš naujo ir nesibaiminusiųjų aklos šio gėrimo degustacijos. „Kavelės“ projektu norime visus šviesti, kas yra kokybiška kava. Kavos pasaulyje žmonės labai daug reiškia. Netolimoje ateityje į Rokiškį grįšiu su kur kas sudėtingesne programa – kaip gaminti kavą namuose keturiais skirtingais būdais. Vienas jų – primenantis chemiją“, – intrigavo I. Butėnas. Jis papasakojo ir apie neseniai iškovotą kavos ragavimo čempionato titulą.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: