Rokiškio krašto muziejus. GR archyvo nuotr.

PARODOS

SLAPTA MEILĖ. NUO BARBOROS IKI SOFIJOS. Parodos kuratorė dizainerė Julija Janus.

Jubiliejinė tautodailininkės ALĖS GEGELEVIČIENĖS darbų paroda                                      Parodos uždarymas birželio 8 d. 13 val.

Paroda iš muziejaus rinkinių SKAMBANTI ISTORIJA.

Birželio 11 d. 18  val. – fotografijų parodos ŠALTAS PASAULIS pristatymas ir susitikimas su autoriumi. Parodos autorius – AUDRIUS SUTKUS, keliauninkas, fotografuojantis savo kelionių albumui, kartu su žmona Alma filmuojantis LRT kelionių laidai „1000 Pasaulio stebuklų“.

Birželio 14 d. 12.30 val. – Kauno Miko Petrausko scenos menų mokyklos mokinių ir mokytojų koncertas MUZIKA DVARUOSE.

Birželio 15 d. 12–15 val. – EUROPOS ARCHEOLOGIJOS DIENOS. „Senovės amuletai. Pamatyk. Sužinok. Pasigamink“. Kviečiame susipažinti su Rokiškio krašto muziejuje saugomais amuletais.

Birželio 15 d. 14 val. – kraštietės tautodailininkės, sertifikuotos tradicinių amatų meistrės Odetos Tumėnaitės-Bražėnienės jubiliejinės karpinių ir grafikos (lino ir medžio raižinių) parodos pristatymas.

Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos Rokiškio skyriuje (Laisvės g. 19, Rokiškis) – medžiotojų trofėjų paroda. Norint apžiūrėti parodą prašome susitarti iš anksto tel. +370 615 44 586.

Laisvės kovų istorijos muziejus Obeliuose

Paroda Į DIEVĄ SU MEILE…

Birželio 14 d. – GEDULO IR VILTIES DIENA. Istorinis performansas moksleiviams TRAUKINYS Į NEŽINIĄ… Jums patogų laiką derinkite su muziejininkais tel. +370 686 13741.

Kriaunų muziejus

Keramikės Noe Kuremoto skulptūrų paroda-projektas SHODO.

 

                                                                  

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: