GR nuotr.

Skaistė STAIGYTĖ

Rokiškyje svajonės pildosi

„Labai džiugu, kad Rokiškio rajono savivaldybė, suvienijusi jėgas su Rokiškio verslu, įkūrė šį gražų „skate“ parką ir, simboliška, per miesto gimtadienį jį atidarome. Tai yra didelė ir graži dovana Rokiškio miestui ir jaunimui“, – švente džiaugėsi rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorius Gediminas Kriovė.

„Rokiškyje svajoti reikia labai atsargiai, nes tos svajonės labai dažnai išsipildo“, – apie  parko įkūrimą kalbėjo rajono meras Ramūnas Godeliauskas. Jis dėkojo „Rotary“ klubui ir visiems, prie projekto įgyvendinimo prisidėjusiems, bei atskleidė, kad parkas „užaugo už 200 tūkst. eurų“.

„Rotary“ klubo prezidentas Remigijus Gačionis irgi padėkojo visiems prisidėjusiems, o išskirtinę padėką skyrė Rokiškio mašinų gamyklos direktoriui Rimgaudui Kilui: „Jis suvienijo ir koordinavo visas jėgas, finansavo ir rūpinosi šiuo parku.“

Jaunimo reikalų koordinatorius kvietė rajono merą R. Godeliauską, „Rotary“ klubo prezidentą R. Gačionį, rajono savivaldybės administracijos direktorių Valerijų Rancevą, „Rokmelstos“ direktorių Joną Smalinską, Rokiškio mašinų gamyklos komercijos direktorių Airidą Šulį bei „Rokiškio sūrio“ vadovą Dalių Trumpą perkirpti simbolinę „skate“ parko atidarymo juostelę.

Profesionalai surengė įspūdingą šou

Į atidarymą atvyko profesionalių riedlentininkų, paspirtukininkų bei BMX dviračių sportininkų iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos.

Po atidarymo ceremonijos žiūrovus linksmino profesionalų pasirodymai. Pirmieji pasirodė BMX dviračių disciplinos sportininkai, po jų stulbino riedlentininkų šou ir įspūdingi paspirtukininkų triukai. Visi pasirodę jaunuoliai gavo Rokiškio dovanas.

Iš Vilniaus atvykusi Lietuvos paspirtukų federacijos pirmininkė Kristina Gečienė pristatė „skater‘ius“ ir juokavo, jog naujai atidarytą Rokiškio “skate” parką norėtų „išsinešti į Vilnių“.

Visi norintys ir turintys specialiąsias apsaugas galėjo pabendrauti su atvykusiais profesionalais ir pasimokyti norimų triukų.

Planai atidaryti riedlenčių parką Rokiškyje pasirodė prieš dvejus metus. Liepą buvo žadėta parką atverti jau rugpjūtyje, tačiau statybos darbai vėlavo. Tačiau iki miesto šventės idėją spėta įgyvendinti.

Daugiau foto žiūrėkite ČIA:

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: