„Rokiškio mėsinės“ direktorius Justinas Kanopa. GR archyvo nuotr.

Svarbu pažymėti, kad „Rokiškio mėsinė“ išlaikys pagrindinę parduotuvę prie gamyklos Rokiškyje bei parduotuvę Vilniuje, užtikrindama platų ir kokybišką šviežios mėsos ir mėsos gaminių asortimentą klientams. Taip pat, išaugusiame „Lašų duonos“ prekybos tinkle įskaitant naujai įgyjamas parduotuves klientai galės ir toliau rasti platų „Rokiškio mėsinės“ gaminių asortimentą.

„Mūsų gamyba sparčiai plečiasi ir norime sutelkti savo dėmesį į pagrindinę įmonės veiklą, todėl nusprendėme savo parduotuves parduoti ilgalaikiams mūsų partneriams „Lašų duonai“, kurie Rokiškio rajone konsoliduos prekybą ir galės dar geriau aptarnauti klientus“, – sakė Justinas Kanopa, „Rokiškio mėsinės“ generalinis direktorius. „Tuo pačiu metu, išlaikysime parduotuvę prie gamyklos Rokiškyje ir parduotuvę Vilniuje, kad galėtume toliau aptarnauti mūsų ištikimus klientus, siekdami mūsų strateginių tikslų.“
Šio proceso metu nuoširdžiai dėkojame atsidavusiems darbuotojams, kurie pereina dirbti į „Lašų duoną“. Jų sunkus darbas ir atsidavimas buvo esminiai faktoriai mūsų sėkmei, ir mes esame tikri, kad jie ir toliau puikiai dirbs pas mūsų partnerius. Mes labai atsakingai rūpinomės savo darbuotojais ir jų gerovė išlieka vienu svarbiausių mūsų prioritetų pereinamuoju laikotarpiu. Vadovaudamasi mūsų augimo strategija, „Rokiškio mėsinė“ džiaugiasi galėdama paskelbti apie planus plėstis didžiausiuose Lietuvos miestuose, atidarant specializuotas parduotuves, kurios pristatys mūsų aukščiausios kokybės produktus ir įsipareigojimą kokybei. Nuoširdžiai dėkojame mūsų klientams už nuolatinį palaikymą ir lauksime jūsų mūsų parduotuvėje prie gamyklos, Vilniaus parduotuvėje bei būsimose specializuotose parduotuvėse didžiuosiuose miestuose.

„Rokiškio mėsinė“ inform. 

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: