Užs.R0618

Tikriausiai sutiksite, kad didžioji dalis žmonių nori sutaupyti. Ir vis dėlto, atėję į parduotuves jie prisiperka impulsyvių prekių, kurių jiems net nereikia. Arba už pilną kainą nusiperka produktą, kuris greta esančiame prekybos tinkle yra gerokai pigesnis. Atpažįstama situacija? Norite išmokti apsipirkti sumaniau? Susipažinkite su portalu Akcijos.lt!

Visi akcijų leidiniai vienoje vietoje

Norite sužinoti apie skirtinguose prekybos tinkluose taikomas nuolaidas? Jums tikrai nereikia eiti į kiekvieną parduotuvę ir ieškoti popierinio leidinio… Taip pat nebūtina naršyti po skirtingų prekybos tinklų internetines svetaines. Užtenka tiesiog užsukti į portalą Akcijos.lt – būtent čia rasite visų didžiausių Lietuvos prekybos tinklų, tokių kaip „Lidl“, „Maxima“, „Senukai“, „Rimi“ ir kt., akcijų leidinius.

Kokie Akcijos.lt puslapio privalumai? Išskiriame pagrindinius:

  • Sutaupysite daug laiko. Kaip jau minėjome, portale lt visus nuolaidų leidinius rasite vienoje vietoje. O tai reiškia, kad jums nereikės naršyti po kitas svetaines, naudotis paieškos sistemomis.
  • Galėsite nesunkiai palyginti kainas. Svetainėje lt rasite daug skirtingų nuolaidų leidinių. Todėl nesunkiai galėsite palyginti tų pačių produktų kainą įvairiuose prekybos tinkluose.
  • Sutaupysite pinigų. Skirkite šiek tiek laiko, palyginkite kainas ir… Nuėję į parduotuvę neabejotinai sutaupysite pinigų! Jeigu apsilankymas portale lt taps įpročiu, jūsų piniginė tikrai padėkos.

Kaip efektyviai išnaudoti Akcijos.lt platformą?

Akcijos.lt privalumus jau aptarėme. O dabar norime pateikti praktinių pavyzdžių, kaip efektyviai išnaudoti šią platformą. Pirmiausia, svarbu atkreipti dėmesį, kad nuolaidų leidiniai portale yra kategorizuojami. Pagrindinės kategorijos yra šios: „Maistas ir gėrimai“, „Namams ir buičiai“, „Grožis ir sveikata“, „Elektronika ir buitinė technika“. Atskira kategorija yra skirta ir apsipirkimui Suvalkuose – „Akcijos Suvalkuose“. Jeigu planuojate vykti apsipirkti į Lenkiją, tikrai verta čia užsukti ir peržiūrėti parduotuvių pasiūlymus. Iš anksto nusprendę, kokių prekių su nuolaida planuojate ieškoti, tikrai sutaupysite.

Trumpam nuklydę į Lenkiją, vėl grįžkime į Lietuvą. Sakykime, ieškote plaukų šampūno ir kondicionieriaus. Norite palyginti kainas ir sužinoti, kur jūsų mėgstamo prekės ženklo plaukų priežiūros priemonėms šiuo metu taikomos geriausios kainos. Ką darote? Užsukate į portalą Akcijos.lt, spustelite ant kategorijos „Grožis ir sveikata“ ir… Peržiūrite parduotuvių „Drogas“, „Eurokos“ pasiūlymus, perverčiate skirtingų vaistinių katalogus. Atradote, kad mėgstamam šampūnui šiuo metu geriausia nuolaida taikoma vienoje iš vaistinių? Puiku – galite keliauti į ją ir įsigyti norimą prekę kur kas pigiau.

Ir tai – tik vienas iš pavyzdžių. Lygiai tas pats algoritmas galioja maisto produktams, elektroninėms prekėms, namų ir buities prekėms ir kt. O geriausia tai, kad portale Akcijos.lt visada matote tik naujausius, esamuoju laiku galiojančius katalogus. Todėl kad ir kada užsuktumėte, visada galėsite mėgautis patikima informacija!

Užs.R0618

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: