Verslo pradžia buvo nelengva, nes žinių ir patirties, kaip iškepti tikrą picą, stigo. Vieną kartą pavyksta, kitą – nelabai. Todėl 2003 m. Audrius stažavosi Italijoje.
Prieš dvejus metus A. Dagys mokėsi itališkos virtuvės paslapčių pas gerai žinomą italų virtuvės šefą, Kulinarijos studijos vadovą Džianą Luką Demarką.
„Po studijų kilo mintis, kodėl itališkos virtuvės pagrindų nepamokius ir mūsų jaunimo – mokinių. Pirmais metais Juozo Tūbelio progimnazijoje vykusiose karjeros dienose skaičiau paskaitą, pasakojau apie verslo pradžią, jo sėkmes ir nesėkmes, o pernai jau su mokiniais gaminome nesudėtingus patiekalus, – prisiminė savo sumanymo pradžią verslininkas. – Tai yra savanorystė, darbas iš idėjos. Šiai mano idėjai pritarė ne vienos mokyklos direktorius, bet tikro susidomėjimo ir kvietimo sulaukiau tik iš Obelių gimnazijos vadovo Jono Bulovo. Sutarėme, kad vieną kartą per mėnesį vyks maisto gaminimo pamokėlės. Pradžia jau padaryta, matau, kad vaikams tai patiko. Artėjančią pamoką mokysimės sušių gamybos subtilybių.“
Devintokus verslininkas mokė ne tik kaip pasigaminti tikrus itališkus makaronus, nesudėtingų desertų, bet ir elgesio kultūros, stalo serviravimo pradmenų.
Vaikus labai sudomino desertų gamyba, o verslininko vizijose – pamokyti vaikus tokių patiekalų, kurie yra ne kasdien gaminami. Produktai taip pat yra Audriaus rūpestis, todėl į susitikimus su mokiniais jis atvyksta nešinas pilnais maišeliais įvairių produktų.
Išsamiau apie tai GR