Prancūziškos konditerijos meistrė Laima VIZBARIENĖ tęsia makarunų (macarons sausainukų – jų receptą spausdinome penktadienio numeryje) temą ir siūlo pasigaminti jų įdaro – ganašo. „Pasifloros ir mangas yra visų labai mėgstami skoniai. Neabejoju, kad Jūsų macarons‘ai nepaliks abejingų, jei juos pripildysite šio nuostabaus ir gaivaus skonio“, – sako Laima.

 

Mangų ir pasiflorų ganašas macarons sausainukams 

JUMS REIKĖS:  

  • 70 g pasiflorų tyrės 
  •  90 g mangų tyrės 
  • 180 g baltojo šokolado „Zephyr“, „Cacao Barry“ 

GAMINIMO EIGA: 

  1. Abi tyres sudėkite į puodą ir pakaitinkite iki 80° C.
  2. Šokoladą sudėkite į stiklinę ir užpilkite pašildyta tyre. Palikite 1–2 min. 

Trintuvu sumaišykite iki vientisos masės. 

  1. Ganašą supilkite į platų indą plonu sluoksniu, uždenkite plėvele „kontaktą“ ir padėkite į šaldytuvą stabilizuotis. Pirštu palietus jaučiasi, kad ganašas jau stabilus ir jį galite naudoti užpildant makarunų puselės.

SKANAUS 

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: