Bendrovės archyvo nuotr.

Gimtadienio šventės – aktyvios veiklos

Nors tikrasis įmonės gimtadienis buvo šių metų kovą, dėl karantino ribojimų ir tikintis geresnio oro jis minėtas birželį. „25 metų UAB „Daivida“ jubiliejų nusprendėme švęsti gamtoje, aktyviai, suburiant įvairių specialybių įmonės darbuotojus. Manau, šventė pavyko, visi darbuotojai buvo įtraukti į aktyvias, nestandartines veiklas, patyrė pozityvių emocijų, santykiai tapo glaudesni.

Labiausiai mūsų darbuotojams patiko šaudymas iš lanko, bėgtraukis bei komandas ridenti pripūstame kube. Vakare laukė komandų apdovanojimai, nugalėtojų sveikinimas, o prieš šventinę vakarienę sveikinimo žodžius tarė įmonės akcininkai – Vidmantas, Daiva ir Justinas Kanopos. Po vakarienės prasidėjo tikras šokių maratonas“, – įspūdžiais dalijosi personalo administratorė Lidija Jasiūnienė.

Iššūkiai atskleidė sutelktumą

Per ilgus darbo metus pasitaiko iššūkių, ne išimtis ir „Rokiškio mėsinė“. „2020 m. didžiausias iššūkis, žinoma, buvo COVID-19 pandemija ir karantinas. Dėjome maksimalias pastangas, kad apsaugotume darbuotojus ir klientus. Nuo 2020 m. lapkričio iki šių metų birželio reguliariai testavome įmonės darbuotojus, laikėmės visų Vyriausybės rekomenduotų apsaugos priemonių. Džiugu, kad pavyko suvaldyti šią krizę ir galime šiek tiek atsipalaiduoti“, – sakė L. Jasiūnienė.

Net ir pandemijos metais sėkmingi projektai

„Praėję metai įmonei buvo sėkmingi – augome 10 proc. ir pasiekėme rekordines 14 mln. Eur pardavimų pajamas. Investavome daugiau kaip 600 tūkst. Eur į gamybos ir pardavimų plėtrą bei modernizavimą.

Galime paminėti net kelis sėkmingus projektus. Padidinome dešrų gamybos cecho pajėgumus įsigydami dvi naujas vokiškas brandinimo kameras, modernizavome keletą įrenginių kulinarijos ceche. Atnaujinome ir papildėme savo transporto parką naujais krovininiais automobiliais.

Šie metai prasidėjo nuo firminės „Rokiškio mėsinės“ krautuvės uždarymo – mes ją rekonstravome: atsinaujino ne tik interjeras, bet ir „Rokiškio mėsinės“ veidas: logotipas, prekių pakuotės, gaminių asortimentas. Pirkėjų patogumui siūlome ne tik mėsos gaminių, bet ir pieno produktų, duonos, kiaušinių, bakalėjos, gėrimų – visko, ko reikia ir namų stalui, ir vasaros iškylai.

Vienas iš stambesnių produktų pokyčių – pavasarį atnaujintas šaltai rūkytų dešrų asortimentas – nuo šiol „Rokiškio mėsinės“ šaltai rūkytos dešros siūlomos atnaujintose, šiuolaikinėse pakuotėse su lietuviškais raštais lyg iš močiučių skrynių. Kaip sakant, mes tampame šiuolaikiškesni, labiau išsiskiriame iš konkurentų minios, bet kartu laikomės savo pagrindinių vertybių – gilios gamybos tradicijos, kokybė lyg rankų darbo, natūralumas bei šviežumas. Iki šiol gamyboje išsaugojome nemažai rankų darbo, tai padeda mums metų metus gaminti išskirtinio skonio gaminius“, – sėkmingus projektus vardijo generalinis direktorius Justinas Kanopa.

Nuolat tobulėjanti įmonė atveria krautuvės duris ir Onuškyje

Plėtra ir tobulėjimas – vienas svarbiausių „Rokiškio mėsinės“ siekių, todėl jau nuo liepos 1-osios visi šios įmonės gaminių mėgėjai yra kviečiami užsukti į krautuvę, esančią  Onuškyje, Komarų g. 20.

Aukštaitijos krašto gaminiai

„Beveik 7 km spinduliu nuo Juodupės iki Onuškio nėra nė vienos parduotuvės. Šio ir šalia esančių miestelių gyventojams maisto ar higienos produktų reikia važiuoti kitur. Šiltuoju periodu šioji problema aktuali ir iškylautojams, poilsiautojams bei turistams. „Rokiškio mėsinės“ krautuvės koncepcija – aprūpinti pirkėjus būtiniausiomis maisto prekėmis. Mūsų krautuvėje pirkėjai ras: vaisių ir daržovių, duonos gaminių bei konditerijos, žuvies ir kulinarijos, bakalėjos, pieno produktų, kiaušinių bei gėrimų ir, aišku, skanių bei kokybiškų mėsos gaminių.

Turistai galės nustebinti savo draugus ir šeimos narius mėsingomis skaniomis lauktuvėmis. „Rokiškio mėsinė“ nuo senų laikų gamina tradicinius Aukštaitijos kraštui būdingus mėsos gaminius: Lietuvos tautiniu paveldu pripažintą šaltai rūkytą Rokiškio skilandį, Rokiškio šaltai rūkytus bei sūdytus lašinius. „Rokiškio mėsinės“ naujose pakuotėse galite išsirinkti šalto rūkymo dešrų asortimento gaminius, vytintų dešrelių, virtų dešrų ir dešrelių bei karštai rūkytų dešrelių, virtų rūkytų ausų. Jei poilsiaujantieji prie ežerų pritrūks marinuotos mėsos ar skaniausių užkandžių – maloniai lauksime naujoje „Rokiškio mėsinės“ krautuvėje, Komarų g. 20, Onuškyje“, –  kvietė užsukti mažmeninės prekybos vadovė Jolanta Čekanauskienė.

Atidarymo proga – akcijos iškylautojų pamėgtai produkcijai

Tardamas sveikinimo žodį „Rokiškio mėsinės“ generalinis direktorius Justinas Kanopa už įdėtą darbą dėkojo kolegėms Jolantai Čekanauskienei ir Oksanai Bogomolnikovai bei džiaugėsi 10-osios parduotuvės atidarymu. Šia proga Onuškyje esančioje parduotuvėje taikoma nuolaida poilsiautojų ir turistų pamėgtoms „Rokiškio mėsinės“ marinuotos mėsos linijoms „Tėtis veža!“ ir „Atostogos prie Lietuvos ežerų“: Rubikių, Tauragno, Sartų, Balčių, Dubingių, Bebrusų šašlykams bei kepamosioms dešrelėms.

Juos teliks išsikepti gamtoje.

„Rokiškio mėsinės“ krautuvės:

Ąžuolų g. 21, Rokiškis

Komarų g. 20, Onuškis

Užs. 796

Subscribe
Informuoti apie
guest
2 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
bolekas
bolekas
2021 4 liepos 11:35

nesuprantu,kur dingo mano komentaras

bolekas
bolekas
2021 3 liepos 14:09

sveikinu su gimke,gyvuokit ir klestekit, kuo Jums geriau tuo ir miestui geriau, deja gaila, kad tecio sukurta veikla pereme ale viska suprantantis sunus, man taip norisi ideti Rokiskio mesines “Skilandines” atlieku foto ….atrodo labai fainai, taciau ten kokiu 30 proc. sudietes , NESUKRAMTOMA, nesu supratingas kas ten sudetyje, taciau tenka kokius 30 proc.gaminio ismesti.Sia “Skilandine” perku Vokietijoje. Is patriotiskumo,aisku perku pamates sava gamini,taciau jau kantrybe truko,daugiau “Skilandines”,niekada. Beje ar Direktorius suvokia kaip is tiesu daroma “Skilandine”.

Rekomenduojami video: