Asmeninio archyvo nuotraukų koliažas.

„Šiuos sausainius labai mėgsta mano artimieji. Juos namuose dažnai kepu, kepiau jau ir šiemet. Tas jų kvapas… Apima jausmas, kad namai – tai tavo ramybės uostas“, – apie užliejančius jausmus gaminant šį desertą pasakoja Laima.

Ji rekomenduoja „Gimtojo…“ skaitytojams pabandyti šiuos sausainius išsikepti sau arba darbuotis su mažaisiais šeimos nariais. Geras laikas ir viliojantis sausainių kvapas garantuotas.

Avižinių dribsnių sausainiai 

REIKĖS:

125 g miltų,

125 g cukraus,

125 g avižinių dribsnių,

125 g kepinių margarino (sviesto),

1/2 šaukštelio kepimo mielių arba kepimo miltelių,

šaukštas bet kokio sirupo ar medaus,

kokoso drožlių ar džiovintų vaisių .

Asmeninio archyvo nuotr.

GAMINAME:

Visus produktus gerai sumaišome.

Iš gautos tešlos darome nedidelius kukulius.

Juos dedame į skardą, suplojame.

Kepame nekarštoje orkaitėje (160–180 laipsnių) apie 15 min. ⠀

Subscribe
Informuoti apie
guest
1 Komentuoti
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Gintaras
Gintaras
2025 16 sausio 21:36

Kas čia per stebuklas 😁

Rekomenduojami video: