„Šiuos sausainius labai mėgsta mano artimieji. Juos namuose dažnai kepu, kepiau jau ir šiemet. Tas jų kvapas… Apima jausmas, kad namai – tai tavo ramybės uostas“, – apie užliejančius jausmus gaminant šį desertą pasakoja Laima.
Ji rekomenduoja „Gimtojo…“ skaitytojams pabandyti šiuos sausainius išsikepti sau arba darbuotis su mažaisiais šeimos nariais. Geras laikas ir viliojantis sausainių kvapas garantuotas.
Avižinių dribsnių sausainiai
REIKĖS:
125 g miltų,
125 g cukraus,
125 g avižinių dribsnių,
125 g kepinių margarino (sviesto),
1/2 šaukštelio kepimo mielių arba kepimo miltelių,
šaukštas bet kokio sirupo ar medaus,
kokoso drožlių ar džiovintų vaisių .
GAMINAME:
Visus produktus gerai sumaišome.
Iš gautos tešlos darome nedidelius kukulius.
Juos dedame į skardą, suplojame.
Kepame nekarštoje orkaitėje (160–180 laipsnių) apie 15 min. ⠀
Kas čia per stebuklas 😁