
Degustacinis meniu už 20 Eur
Iš sudaryto žemėlapio galima pasirinkti restoraną, kuriame siūlomas meniu gali būti už 10, 20 arba 30 Eur asmeniui. Rokiškyje siūlomas degustacinis meniu – už 20 Eur. Štai kuo kavinės svečius pavaišins „Seno Grafo“ virtuvės šefė Audronė Šablinskienė.
Šaltas užkandis – „Nekalta“ silkė su traiškyta sviestine bulve ir pikantiška varške. Pagrindinis patiekalas – jaučio žandas su čiobreliais „prismokavota“ bulvių koše ir karštomis daržovėmis. Desertui – naminis trapios tešlos sluoksninis pyragas „Ašarėlė“ su obuoliene, varške ir morengu. Gėrimas – ąžuolo gilių kava su pienu.
Išsamiau skaitykite „Gimtajame…“








































