Pakruojiškis Žydrūnas Ridulis sėkmingai prekiavo rūkytais mėsos gaminiais. A. Mackuvienės nuotr.
Pakruojiškis Žydrūnas Ridulis sėkmingai prekiavo rūkytais mėsos gaminiais. A. Mackuvienės nuotr.

 

Tris dienas centrinėje miesto aikštėje šurmuliavusioje mugėje prekybininkai pasigedo pagrindinio „akcento“ – pirkėjų… Tiesa, taupyta ne visur: pagailėjusieji kelių eurų medžio dirbiniui, kvepalams, gydomiesiems tepalams ar vaikiškoms knygoms ne tuščiomis suko nuo rūkytos mėsos ar sodinukų prekystalių… „Kam nors blogai? Nejuokaukit… Per dieną suprekiauju maždaug minimalų atlyginimą ir net daugiau. Apie kokį taupymą kalbate? Rokiškėnai – vieni iš tų, kurie savo aplinkai skiria daug dėmesio ir pinigų“, – sakė plungiškis Rimas Lenzbergas, mugėje prekiavęs savo ūkyje užaugintais sodinukais.

„Rokiškėnai aktyvūs buvo visomis mugės dienomis. Per pirmąjį pusdienį pardaviau visus atsivežtus lašinius. Žmonės vis eina, prašo, o mes lyg tyčia nespėjome išrūkyti. Paklausiausi buvo šaltai rūkyti po 5 Eur/kg“, – neslėpė rūkytais ir vytintais mėsos gaminiais prekiavęs Žydrūnas Ridulis iš Pakruojo. Pasak jo, jei mugės iš tiesų būtų tokios nepelningos, kaip daugelis skundžiasi, niekas jose nė neprekiautų.

Daugiau šeštadienio “Gimtajame…”

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: