Asmeninio archyvo nuotr.

SKANIAUSI VARŠKĖTUKAI be glitimo

REIKĖS:

800 g varškės (Laima renkasi 9 proc. riebumo).

Apie du valgomus šaukštus cukraus (galite cukraus ir nedėti).

85 g ryžių miltų.

Dar 20 g ryžių miltų varškėtukams pavolioti.

Iš šio kiekio pavyksta pagaminti 16–17 varškėtukų.

  • Sumaišome inde varškę su cukrumi ir 85 g ryžių miltų.
  • Formuojam rankomis varškėtukus po 50–55 g.
  • Suformuotos varškėtukus apvoliojame ryžių miltuose ir dedame į keptuvę.
  • Kepame aliejuje (galima rinktis kokosų aliejų) ant vidutinės ugnies, iš abiejų pusių pavartant iki auksinės spalvos.
  • Varškėčiai minkšti viduje ir su auksine plutele viršuje.

Laimai jie skaniausi su šaukšteliu grietinės ir vyšnių uogiene. Tinka ne tik pusryčiams. Pasidarius daugiau puikiai tinka užsišaldyti.

Skanaus.

Asmeninio archyvo nuotr.
Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: