Porcijos: 4
Gaminimo laikas: 30 min.
Reikės: 650 g šviežios viščiukų broilerių krūtinėlės filė, 2 obuolių, 60 g džiovintų spanguolių, 60 ml medaus, 1 šaukštelio cinamono, aliejaus, 1 šaukšto sviesto, druskos, pipirų, 3 šaukštų miltų.
Gaminame:
- Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite didelę keptuvę su 1 šaukštu alyvuogių aliejaus ir 1 šaukštu sviesto, suberkite obuolius, pagardinkite cinamonu ir kepkite apie 5 minutes, kol obuoliai suminkštės ir išskirs sultis. Įmaišykite medų ir spanguoles, kad susidarytų lipni, sirupo konsistencijos glazūra.
- Krūtinėles padalinkite į kelis plonesnius kepsnelius ir pabarstykite druska, pipirais, tada apvoliokite miltais. Iškepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių. Patiekdami, vištieną apipilkite obuolių, spanguolių, cinamono ir medaus padažu bei su mėgstamu garnyru.
IKI inform.









































