GR nuotr.

Panevėžio apskrities policijos duomenimis, liepos 27-osios naktį, kelio Čelkiai–Jūžintai–Užpaliai 7-ajame kilometre, neišsukęs vingio, į pakelės medžius trenkėsi neblaivus keturračio vairuotojas. Kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo Rokiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas, gimęs 1987 metais. Jam nustatytas vidutinis girtumas – 2,18 promilės.

Rokiškio ligoninės priimamojo medikai nustatė, kad vyras patyrė viso kūno sumušimų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rokiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dalius Kunigėlis „Gimtajam…“ sakė, kad tą dieną, kai užfiksuotas eismo įvykis, ugniagesiui gelbėtojui buvo ne darbo diena. Paklaustas, kaip vertina pavaldinio poelgį, D. Kunigėlis atsakė: „Sprendžiant pagal pirminę informaciją, iš to, ką dabar matau įvykių suvestinėje, tai labai blogai. Pareigūnams taikomi laba griežti reikalavimai, aukšti moralės standartai ir nuobaudos būna labai griežtos. Tačiau norėtųsi susirinkti visą informaciją, vidaus tyrimų skyrius aiškinasi aplinkybes. Artimiausiu metu su darbuotoju laukia pokalbis“, – sakė D. Kunigėlis, ugniagesį gelbėtoją apibūdinęs kaip gerą darbuotoją.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: