GR archyvo nuotr.

Seniūnija – sukrėsta

Kamajų seniūnė Lina Zolubienė „Gimtajam…“ sakė, kad velionis – Aukštakalnio seniūnaitijos gyventojas. „Kiek metų dirbu, seniūnijoje nieko panašaus nėra nutikę. Tokie įvykiai – netikėti ir sukrečiantys. Kad vieta ten avaringa, na, tikrai taip nedrįsčiau teigti, bet… galbūt galimai žmogus nesuvaldė automobilio?“ – svarstė seniūnė.

Sušlubavo sveikata?

Pakalbintas Aukštakalnio seniūnaitijos seniūnaitis Artūras Kulikauskas spėjo, kad vyriškiui greičiausiai sušlubavo sveikata. „Geras buvo žmogus, bėdai prispyrus visad padėdavo. Nedykinėjo, dirbo pas vietos ūkininką, mėgo žvejoti. Nebuvo iš tų, kur piktnaudžiaudavo alkoholiu ir nebuvo greičio mėgėjas. Bet sveikatos bėdų turėjo. Cukraligė ir insultai… Sakyčiau, tikrai kažkas nutiko su sveikata ir tai lėmė šį nelaimingą atsitikimą“, – mano seniūnaitis.

Netiksli pirminė informacija

Duokiškio seniūnaitis Arvydas Žvirblis sakė, kad šio kaimo gyventojai pasipiktinę tikrovės neatitinkančia institucijų informacija, esą vyras su automobiliu nuskendo Duokiškio ežere. „Visą savaitgalį nebuvo ramybės, žmonės nerimavo, kas ten įvyko Duokiškio ežere, bet kad niekas nieko nežino. Pasirodo, įsivėlė klaida ir vyras nuskendo Nemeniūnų tvenkinyje, o tai 8–9 km toliau nuo mūsų, tai gan rimta paklaida. Iš vietos žmonių girdėjau tiek, kad gelbėtojai per klaidą buvo čia atklydę. Galbūt buvo netiksli informacija iškvietime, tai ir pirminė informacija klaidinga“, – svarstė A. Žvirblis.

Ištraukė iš tvenkinio dugno

Pagal Priešgaisrinio gelbėjimo departamento informaciją, ketvirtadienį, antrą valandą popiet, automobilis „Volkswagen Golf“, panaudojus automobilinę gervę ir buksyravimo lynus, iš vandens ištrauktas 20 metrų nuo kranto. Automobilis buvo paniręs į 3 metrų gylį. Jame rastas vyro kūnas be gyvybės ženklų. Policijos duomenimis, nustatyta, kad mirusysis – tai 1962 metais gimęs rokiškėnas. Išorinių smurto žymių nenustatyta.

Pasak Rokiškio policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininko Roberto Krasausko, į policijos pareigūnus kreipėsi vyriškio artimieji, o tvenkinio dugne automobilis aptiktas vykdant paiešką. „Įvykis tiriamas, laukiame ekspertų išvadų“, – sakė R. Krasauskas.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: