GR nuotr.

Jaučia nepatogią tendenciją

„Aš tikrai širdimi ir protu pritariu šiam projektui, bet nebalsuosiu už, o susilaikysiu. Todėl, kad rajono vadovai viešai ir visur išsireklamavo, kad mokyklos ir darželiai tas investicijas gaus ir kaip ten kas bus  daroma. Tai supratau, kad mano balsas čia yra visiškai nereikalingas ir tarybai nereikia nieko svarstyti, nes rajono vadovai apie tai jau pranešė kaip apie priimtą sprendimą. Jeigu nesulaukus tarybos sprendimo apie tai viešai išsipasakojama – tai nepagarba tarybai. Jaučiu tokią nepatogią tendenciją, kad tampame „lėlių teatru“ su „lėlininku“, – sakė ji. „Tikrai, buvo viešinta, kad buvo pritarta“, – pritarė kolegei tarybos narys Antanas Vagonis.

Neįsiskaitė?

Meras Ramūnas Godeliauskas pakomentavo: „Įdėmiau skaitykite, gerbiami tarybos nariai. Buvo rašyta, kad dėl pritarimo teikti projektą bus kreipiamasi į savivaldybės  tarybą. Jeigu būtumėte skaitę, tai nebūtų kilę tokių klausimų.“
R. Stankevičiūtė-Vilimienė nenusileido: „Mere, nemeluokite. Turiu išsisaugojusi ekrano nuotrauką. Ten parašyta, kad kreipsitės į agentūrą. Nenoriu būti „lėlių teatro“ „lėle“ ir tarybos nare, statoma į kampą.“
„Mes visada komunikavom ir komunikuosim, ką mes padarėm. Mes savo darbą padarėm, o sekantis žingsnis yra jūsų. Arba priimat sprendimą, arba ne, savo balsavimu“, – teigė meras.
Čia įsiterpė ir tarybos narys Vytautas Saulis: „Gerbiama Raimonda, jūs labai dažnai vis kritikuojate merą ir administraciją, kad per mažai komunikuoja su žmonėmis, tai čia kaip tik yra komunikacija, kad planuojamas geras dalykas, į kurį „ateina“ pinigai, teigiamos moksleivių ugdymo naujovės. Jeigu susilaikot, vadinasi, esat prieš. Tai nueikit mokyklų vadovams ir pasakykit, kad nenorit, kad šie pinigai pasiektų mokyklas“, – nuomonę išsakė jis. Po šių diskusijų vis tik dauguma tarybos narių nusprendė sprendimo projektui pritarti.

Daugiau „Gimtajame…“

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: