IKI nuotr.

Porcijos: 4

Gaminimo laikas: 30 min.

Reikės: 450 g šviežios vištienos krūtinėlės, 2 vidutinio dydžio cukinijų, 1/4 puodelio balzamiko acto, 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus, 2 česnako skiltelių, 2 šaukštelių cukraus (jei jo visiškai nenaudojate – pakeiskite pasirinktu saldikliu), 1 šaukštelio garstyčių, 1 šaukštelio itališkų prieskonių, 1/4 šaukštelio granuliuoto česnako, 1/4 šaukštelio svogūnų miltelių, 1/4 šaukštelio druskos, fetos, šviežio baziliko lapelių.

Gaminame:

  1. Dubenyje gerai sumaišykite balzamiko actą, aliejų, išspaustą česnaką, cukrų, garstyčias ir likusius prieskonius.
  2. Supjaustytą vištienos krūtinėlę įdėkite į užspaudžiamą maišelį arba uždengiamą indą ir įpilkite pusę marinato, įmasažuokite. Į kitą maišelį ar dubenį sudėkite storais griežinėliais pjaustytas cukinijas ir supilkite likusį marinatą. Mėsą ir daržoves marinuokite mažiausiai 30 minučių.
  3. Įkaitinkite grilį iki 200 laipsnių.
  4. Ant iešmelių pakaitomis verkite vištieną ir cukiniją. Jeigu naudojate medinius iešmelius, juos prieš tai 30 minučių pamirkykite vandenyje, kad nesudegtų.
  5. Kepkite ant grilio 5–6 minutes iš kiekvienos pusės.
  6. Papuoškite šviežiai supjaustytu baziliku ir sutrupinta feta.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: