Žemėlapyje – tris kartus
Žemėlapyje nurodoma, kad Rokiškyje, Nepriklausomybės a. 12 esančiame restorane „Pupelė“, galima pasmaguriauti veganiškais, be pridėtinio cukraus granatų ir papajų skonio ledais. Tautodailės galerijoje, Nepriklausomybės a. 8, galima išmėginti vanilės ir kedro riešutų skonio ledus, o Rokiškio krašto muziejuje, Tyzenhauzų g. 5, kviečiama paragauti kanapių pieno ledų su šokoladu. Čia vyksta ir edukacija „Ledinis dvaras“ – tai dviejų rokiškėnų brolių mažame cechelyje verdami keisčiausių skonių ledai, jau tapę miesto legenda. Vasaros gardėsių išskirtinumas – natūralūs produktai, be jokių pieno ar grietinėlės miltelių, skonio stipriklių ar valgomųjų dažų, dalis ledų gaminama visai be cukraus. Ledų gamybai naudojami netikėčiausi priedai: bazilikai, aitriosios paprikos, jūrų dumbliai, kanapės. Nerijaus ledų skoniai papildys dvaro ledainėje pasakojamas istorijas ir užbaigs idealių vasaros skonių ir pojūčių mozaiką.
Tikriems smaližiams šis žemėlapis itin naudingas, jame galima rasti nuorodų, kur paragauti netikėtų, pačių įvairių skonių ledų, tarkim, pušų spyglių, šaltalankių bei bazilikų, sūdytų saulėgrąžų, varškės, deginto sviesto ir dar daugybės kitų.
Planuojantieji keliauti Lietuvoje ir pasmaližiauti kituose miestuose gali apsilankyti „Lithuania Travel“ tinklalapyje, tarp naujienų – šiųmetis ledų žemėlapis.