Turnyrą atidarė vaikai. Vaidas Valotka, treneris ir varžybų organizatorius, džiaugėsi, kad šiemet labai nustebino vaikų gausa – net 12 dalyvių, nors pernai buvo vos 5.  Visi jie gavo rėmėjų įsteigtus prizus. Pirmąją vietą laimėjo Amelija Valotkaitė, antrąją – Dainotas Valeišis, trečiąją – Kasparas Kavoliūnas. Visi – rokiškėnai.

Dvejetų  varžybose (vyras-moteris) dalyvavo 11 komandų. V. Valotka džiaugėsi, kad atvyko dalyviai iš tolimesnių miestų – Vilniaus ir Kauno, nors ir gaila, kad negalėjo atvykti biržiečiai bei anykštėnai.

Pirmąją vietą šioje grupėje laimėjo Amelija Valotkaitė (Rokiškis) ir Audrius Naudžiūnas( Kaunas), antrąją – Austėja Valotkaitė ir Domantas Šeškus (Rokiškis), trečiąją – Miglė Giriūnienė ir Vaidas Valotka (Rokiškis).

Renginio pabaigoje kaip visada laukė  „vyšnaitė ant torto“ – solo varžybos. Į jas suvažiavo net 19 dalyvių iš visos Lietuvos, todėl laimėti, anot V. Valotkos, buvo nelengva. Pirmąją vietą užėmė Audrius Naudžiūnas (Kaunas), antrąją – Mantas Valeišis  (Rokiškis), trečiąją – Domantas Šeškus (Rokiškis).

„Džiaugiamės, jog mūsų naujokai jau nebe naujokai ir užėmė tikrai solidžias vietas – 2–3. Sveikiname juos ir linkime taiklių metimų“, – sakė V. Valotka.

Akvilės Valotkaitės nuotr.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: