Reikės: 2 porų, 1 svogūno, 3 bulvių, 2 šaukštų sviesto, 1 žiupsnelio muskato riešuto, 1 šaukšto džiovintų petražolių, 350 mililitrų daržovių sultinio, 50 gramų parmezano sūrio, druskos, pipirų.

Gaminame:

  1. Porus ir svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepinkite puode su sviestu ant silpnos ugnies.
  2. Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą, pagardinkite prieskoniais. Viską užpilkite sultiniu, užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie pusvalandį.
  3. Daržovėms išvirus viską sutrinkite trintuvu ir įdėkite parmezano.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: