Porcijos: 4
Gaminimo laikas:
Reikės: 500 g ryklinio šamo filė, 400 ml kokosų gėrimo, 500 ml žuvies sultinio, 1 svogūno, 2 morkų, 1 raudonosios paprikos, 2 cm imbiero šaknies, 2 česnako skiltelių, 1 žaliosios citrinos, raudonosios kario pastos, šviežių žalumynų papuošimui.
Gaminame:
- Supjaustykite svogūnus, morkas, paprikas ir pakepkite keptuvėje. Tuomet įdėkite smulkintus česnaką, imbierą ir kario pastos. Supilkite kokosų pieną ir sultinį, pavirkite 10 minučių.
- Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į sriubą, pavirkite 5 minutes. Prieš patiekiant sriubą pagardinkite žaliosios citrinos sultimis ir papuoškite šviežiais žalumynais.
IKI inform.