LDL nuotr. 

REIKĖS: 

1 skardinė konservuoto tuno aliejuje; 

1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių; 

1 raudonasis svogūnas; 

Sauja vyšninių pomidorų; 

Keletas šaukštų alyvuogių aliejaus; 

Riekė mėgstamos duonos; 

Druska, pipirai bei šviežios petražolės arba baziliko lapeliai. 

Pirmiausia plonais griežinėliais supjaustykite svogūną, nupilkite skystį nuo konservuoto tuno bei pupelių. Tuomet vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau bei susmulkinkite žalumynus. Viską sumaišykite, pagardinkite druska bei pipirais, paskrudinkite duonos riekelę. Tokie pietūs padės ne tik skaniai pavalgyti, bet ir mintimis nusikelti į atostogas prie Viduržemio jūros.  

SKANAUS 

 

LDL inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: