RRMT komanda kviečia stebėti, domėtis ir įsitraukti mūsų organizuojamas veiklas ir renginius. Tai galite padaryti „Facebook“ ir „Instagram“ „Rokiškio rajono moksleivių (RRMT)“ puslapiuose. LMS nuotr.

Luknė NARKEVIČIŪTĖ

Draugiškumas, pagalba, pagarba ir didelė vadovų bei koordinatorių patirtis. Šiuos dalykus pamačiau savaitgalį Kaune, Moksleivių sąjungos mokymo vadovų išvažiuojamajame susitikime. Į jį rinkosi moksleiviai iš daugelio Lietuvos vietų. Iš Rokiškio vykome dviese: Rajono moksleivių tarybos (RRMT) pirmininkė Marija Lekandraitė ir aš, RRMT savanorė Luknė.

Gali kilti klausimas, kas tie mokymų vadovai? Tai – moksleiviai iš visos Lietuvos, pasiruošę atlėkti į pagalbą ir surengti mokymus mokyklose mokinių savivaldoms ir LMS miestų padaliniams. Gilinomės į asmeninių gebėjimų, komandinio darbo, renginių organizavimo, komunikacijos, rinkodaros ir mokinių savivaldų sritis.

Klausėmės teorijos ir pritaikėme ją praktikoje. Žinoma, sulaukėme svečių. Su LMS struktūra ir pagrindais supažindino LMS valdybos narė Austėja Ižganaitė. Diskutavome su LMS prezidentu Jonu Trumpa. „Sulipinti“ mūsų naują mokymų vadovų komandą padėjo Povilas Virbašius, vedęs puikius komandos formavimo mokymus. Koordinatorės Ieva Suščinskyte ir Austėja Navickaitė pasakojo, kaip turi vykti mūsų darbas, kaip sudominti moksleivius, gilinomės į savo pasirinktas sritis.

RRMT pirmininkė Marija mokymų vadove dirba jau antrus metus, ši sritis jai nėra naujiena. Aš – programos naujokė. Į Rokiškį abi parsivežėme pilną „bagažą“ žinių, naujų pažinčių, o galvose – pilna idėjų.

Kviečiame visos Lietuvos moksleivius pasirinkti savo savivaldai ar padaliniui aktualią sritį ir registruotis mokymams nuo rugsėjo 15 d.

Registracijos formą rasite moksleiviai.lt

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: