GR archyvo asociatyvi nuotr.

Pasak Sėlos rytinės apygardos komisijos pirmininkės Aldonos Burdinavičiūtės, gautas pranešimas, kad minėtos rinkiminės apylinkės pirmininkė pastebėjo, jog viena komisijos narių galimai neblaivi. Iškviesti policijos pareigūnai patikrino blaivumą – įtarimai pasitvirtino. „Iš policijos rašto dar negavome, bet Mikrorajono komisijos pirmininkė informavo, kad alkotesteris parodė 2,93 promilės girtumą. Pirminiai duomenys tokie“, – sakė A. Burdinavičiūtė.

Ji teigė, kad kiek metų dirbusi įvairiuose rinkimuose, tokio atvejo Rokiškio rajone dar nėra buvę. „Kituose rajonuose yra pasitaikę, bet pas mus tikrai – ne. Čia pirmas kartas“, – teigė A. Burdinavičiūtė.

Paklausta, ar, jos nuomone, tokie atvejai užtraukia gėdą Rokiškio rajonui, gal net visai apygardai, sukelia gyventojų nepasitikėjimą rinkiminėmis komisijomis, balsų skaičiavimo skaidrumu, A. Burdinavičiūtė atsakė: „Šita komisijos narė nušalinta, nebedirba. O paskui priimsim sprendimą dėl atleidimo ar neatleidimo. Čia ne komisijų vardą apjuodino, o labiau, sakyčiau, partijų – jos juk siūlo narius į komisijas. Ši komisijos narė priklauso Liberalų sąjūdžiui.“

Subscribe
Informuoti apie
guest
4 Komentarai
Naujausius
Seniausius Įvertinimą
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Nuomonė
Nuomonė
2024 14 spalio 19:53

Manau, įtariu,kad Grafienė su visais taip elgiasi. Kituose krislą akyse mato, bet savoje rasto nepastebi.

Gintare
Gintare
2024 14 spalio 15:25

Eik tu vaikeliuk koses srebti

ditė
ditė
2024 13 spalio 18:27

ten patenka tik per pažintis

Kokia partija
Kokia partija
2024 13 spalio 14:11

Tokie ir partiečiai,nieko stebėtino.

Rekomenduojami video: