Genė Medelskienė (kairėje) ir Dalia Ziemelienė indų restorane Vilniuje sužinojo
Genė Medelskienė (kairėje) ir Dalia Ziemelienė indų restorane Vilniuje sužinojo

 

Bajorų (Rokiškio kaim. sen.) serialo „Geras skonis” dalyviai tęsia internacionalinius kulinarinius bandymus. Šįkart jie išbandė indišką virtuvę. Viliojo prieskonių jūra, patiekalai, deginantys gomurį, kavos pyragas, ledai mandarine ir spalvų šventė – paveikslėlių kūrimas iš nuspalvintos druskos… 

 

Vaišino tikka

Indams būdingą aplinką kūrusios ir patiekalus gaminusios Genė Medelskienė ir Dalia Ziemelienė konsultuotis vyko į indų restoraną Vilniuje. Virtuvės šefas, priminęs, jog šioje tolimoje šalyje kiauliena ir jautiena nevalgoma, pasiūlė gaminti paukštieną – apkeptus stambius vištienos gabalėlius, pagardintus masala padažu. Indijoje šis patiekalas vadinamas tikka.

 

Daugiau šeštadienio “Gimtajame…”

Dalia ZIBOLIENĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: