Bajorų (Rokiškio kaim. sen.) serialo „Geras skonis” dalyviai tęsia internacionalinius kulinarinius bandymus. Šįkart jie išbandė indišką virtuvę. Viliojo prieskonių jūra, patiekalai, deginantys gomurį, kavos pyragas, ledai mandarine ir spalvų šventė – paveikslėlių kūrimas iš nuspalvintos druskos…
Vaišino tikka
Indams būdingą aplinką kūrusios ir patiekalus gaminusios Genė Medelskienė ir Dalia Ziemelienė konsultuotis vyko į indų restoraną Vilniuje. Virtuvės šefas, priminęs, jog šioje tolimoje šalyje kiauliena ir jautiena nevalgoma, pasiūlė gaminti paukštieną – apkeptus stambius vištienos gabalėlius, pagardintus masala padažu. Indijoje šis patiekalas vadinamas tikka.
Daugiau šeštadienio “Gimtajame…”
Dalia ZIBOLIENĖ







































