Klasikinės morkų ir obuolių salotos
Porcijos: 4
Gaminimo laikas: 20 min.
Reikės: 6 šviežių morkų, 2 obuolių, 2 šaukštų grietinės, 1 šaukšto majonezo, citrinos sulčių, šviežių svogūnų laiškų, 1 skiltelės česnako, druskos, pipirų.
Gaminame:
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite plonais šiaudeliais. Obuolius nulupkite ir sutarkuokite. Sumaišykite, įdėkite šaukštą majonezo ir 2 šaukštus grietinės, sudėkite išspaustą česnaką, įpilkite šviežiai spaustų citrinos sulčių ir pagardinkite druska bei pipirais. Gausiai pabarstykite smulkintais šviežiais svogūnų laiškais.
Tiks ir kaip dienos pietūs – sočios morkų salotos su kiaušiniais
Porcijos: 2
Gaminimo laikas: 10 min.
Reikės: 6 šviežių morkų, 4-5 virtų kiaušinių, 50 g tiršto natūralaus jogurto, 3 česnako skiltelių, druskos, pipirų.
Gaminame:
Morkas ir kiaušinius sutarkuokite tarka su didesnėmis skylutėmis. Įdėkite natūralaus jogurto, sumaišyto su smulkintu česnaku, šiek tiek druskos ir geru žiupsneliu pipirų.
IKI inform.









































