IKI nuotr.

Ką daryti, kai cukinijos nebetelpa?

Dabar – pats šviežių cukinijų įkarštis, kai jos skanios, tvirtos ir traškios. Kartais mėgstama pasišaipyti iš šios daržovės pertekliaus, tačiau visai be reikalo – kukli, bet kokybiška cukinija gali tapti stalo žvaigžde, nors tekainuoja centus.

Keptų cukinijų suktinukai su lašiša

Porcijos: 4

Gaminimo laikas: 30 min.

Reikės: 3 cukinijų, 100 g šviežio tepamo sūrio, 100 g rūkytos lašišos, druskos, pipirų, aliejaus, šviežių krapų.

Gaminame:

  1. Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite išilgai į maždaug 2–3 mm storio riekeles. Lengvai patepkite aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite ant grotelių, kol cukinijos suminkštės ir ant jų liks grotelių žymės. Maždaug 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
  2. Leiskite cukinijoms atvėsti lėkštėje, tuomet ant kiekvieno gabaliuko užtepkite sluoksnį šviežio tepamo sūrio. Ant viršaus uždėkite rūkytos lašišos ir viską susukite, kad būtų lengviau valgyti – persmeikite dantų krapštuku ar iešmeliu. Papuoškite šviežių krapų šakelėmis ir skanaukite.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: