IKI nuotr.

Išbandykite dar skanesnį sumuštinį – su sūriu ir svogūnais

Porcijos: 4

Gaminimo laikas: 40 min.

Reikės: 3 svogūnų, 3 šaukštelių alyvuogių aliejaus, 1 šakelės šviežių čiobrelių, 450 ml jautienos sultinio, 4 šaukštelių Dižono garstyčių, 8 riekelių duonos, 4 riekelių gerai besilydančio sūrio.

Gaminame:

  1. Didelėje nepridegančioje keptuvėje įkaitinkite 1 arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus ant didelės ugnies. Sudėkite smulkintus svogūnus ir čiobrelius, supilkite sultinį ir virkite neuždengę, dažnai maišydami, kol skystis išgaruos, apie 15 minučių. Išimkite čiobrelius.
  2. Ant 4 duonos riekelių užtepkite Dižono garstyčių. Ant kiekvienos uždėkite kelis šaukštus paruošto svogūnų pagardo ir riekelę sūrio. Uždenkite likusiomis duonos riekelėmis.
  3. Išvalykite keptuvę popieriniais rankšluosčiais ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Apšlakstykite keptuvę 1 arbatiniu šaukšteliu alyvuogių aliejaus ir kepkite po 2 sumuštinius, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Pakartokite su likusiu alyvuogių aliejumi ir sumuštiniais.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: