Porcijos: 4
Gaminimo laikas: 15 min.
Reikės: 2-3 obuolių, 500 g varškės, 6 kiaušinių, 2 šaukštų vanilinio cukraus, 8 šaukštų miltų. Patiekimui: 1 šaukštelio cinamono, medaus ar uogienės.
Gaminame:
- Į dubenį sudėkite varškę, trynius (baltymus pasilikite) ir vanilinį cukrų, tada sutrinkite.
- Obuolius nulupkite (nebūtina) ir sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į varškės masę ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite.
- Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir sudėkite į varškės mišinį, atsargiai išmaišant.
- Kepkite įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek riebalų po kelias minutes iš abiejų pusių. Prieš patiekiant pabarstykite cinamonu, jei norite – apšlakstykite medumi ar klevų sirupu arba patiekite su uogiene.
IKI inform.









































