IKI nuotr.

Porcijos: 4

Gaminimo laikas: 15 min.

Reikės: 2-3 obuolių, 500 g varškės, 6 kiaušinių, 2 šaukštų vanilinio cukraus, 8 šaukštų miltų. Patiekimui: 1 šaukštelio cinamono, medaus ar uogienės.

Gaminame:

  1. Į dubenį sudėkite varškę, trynius (baltymus pasilikite) ir vanilinį cukrų, tada sutrinkite.
  2. Obuolius nulupkite (nebūtina) ir sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į varškės masę ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite.
  3. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir sudėkite į varškės mišinį, atsargiai išmaišant.
  4. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek riebalų po kelias minutes iš abiejų pusių. Prieš patiekiant pabarstykite cinamonu, jei norite – apšlakstykite medumi ar klevų sirupu arba patiekite su uogiene.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: