Porcijos: 2
Gaminimo laikas: 10 min.
Reikės: 2 obuolių, 80 g mėgstamų salotų, 2 šaukštų razinų, 1 šaukšto citrinos sulčių, 80 g ožkos sūrio, 30 g graikinių riešutų, 4 vienetų saulėje džiovintų pomidorų, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, balzaminio acto, druskos, pipirų.
Gaminame:
- Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir atidėkite. Nuplaukite salotas, nusausinkite ir išdėliokite lėkštėse.
- Obuolį supjaustykite ketvirčiais, tada plonais pusžiedžiais. Apšlakstykite citrinos sultimis (taip jie neparuduos) ir sudėkite į salotas.
- Įdėkite griežinėliais supjaustyto (arba sutrupinto) ožkos sūrio. Galite naudoti ir kitą mėgstamą sūrį – fetą, pelėsinį, mocarelą.
- Sausoje keptuvėje lengvai paskrudinkite graikinius riešutus, sumaišykite su šaukštu alyvuogių aliejaus ir suberkite į salotas. Įdėkite smulkintų džiovintų pomidorų ir nusausintų razinų.
- Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir trupučiu balzaminio acto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
IKI inform.








































