IKI nuotr.

Porcijos: 2

Gaminimo laikas: 10 min.

Reikės: 2 obuolių, 80 g mėgstamų salotų, 2 šaukštų razinų, 1 šaukšto citrinos sulčių, 80 g ožkos sūrio, 30 g graikinių riešutų, 4 vienetų saulėje džiovintų pomidorų, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, balzaminio acto, druskos, pipirų.

Gaminame:

  1. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir atidėkite. Nuplaukite salotas, nusausinkite ir išdėliokite lėkštėse.
  2. Obuolį supjaustykite ketvirčiais, tada plonais pusžiedžiais. Apšlakstykite citrinos sultimis (taip jie neparuduos) ir sudėkite į salotas.
  3. Įdėkite griežinėliais supjaustyto (arba sutrupinto) ožkos sūrio. Galite naudoti ir kitą mėgstamą sūrį – fetą, pelėsinį, mocarelą.
  4. Sausoje keptuvėje lengvai paskrudinkite graikinius riešutus, sumaišykite su šaukštu alyvuogių aliejaus ir suberkite į salotas. Įdėkite smulkintų džiovintų pomidorų ir nusausintų razinų.
  5. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir trupučiu balzaminio acto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: