Kodėl japonai ypatingą dėmesį skiria žuvies produktams ir jūros gėrybėms?

Japonai išskirtinį dėmesį skiria žuvies produktams ir įvairioms jūros gėrybėmis. Jie valgo labai mažai mėsos. Dažniau renkasi vištienos gaminius, o raudoną mėsą vartoja tik didžiųjų kalendorinių švenčių metu. Jūrinė žuvis ypač vertinama už tai, kad joje yra daug Omega-3 riebiųjų rūgščių, kurios yra neišpasakytai svarbios ir reikalingos žmogaus organizmui.

Šios rūgštys padeda organizmui grumtis su bloguoju cholesteroliu ir pagerina širdies ir kraujagyslių būklę. Be to, jos reguliuoja kraujo krešumą ir kraujospūdį, stiprina imunitetą, gerina bendrą savijautą, palaiko protinę veiklą, prisideda prie odos, plaukų ir nagų gražios išvaizdos palaikymo.

Kodėl gerosios bakterijos yra naudojamos kosmetikoje?

Nors gerosios bakterijos dažniausiai yra siejamos su puikia virškinimo sistemos veikla, tačiau didelės jų kolonijos yra įsikūrusios ir ant žmonių odos. Žalingos aplinkos paveiktos jos gali pražūti, todėl, kad odos neužkluptų įvairūs uždegimai, gerąsias bakterijas reikia kaip nors atstatyti. Tuo tikslu yra naudojamos kosmetinės priemonės, kurios yra prisotintos tomis bakterijomis. 

Jos ant odos paviršiaus suformuoja apsauginę mikro plėvelę. Ji ypatinga tuo, kad leidžia odai laisvai kvėpuoti ir tuo pačiu ją apsaugo nuo galimo kenksmingo aplinkos poveikio. Tokią kosmetiką rinkai pateikia Dr. Ohhira. Joje nėra naudojamos kvapiosios medžiagos, išsiverčiama ir be konservantų, dirbtinių dažiklių ir konservantų. 

Kuo ypatingas japoniškas muilas Kampuku? 

Dr. Ohhiros sukurtas muilas Kampuku yra labai švelnus, todėl nesausina odos. Jis tinka ir vaikams, ir jų tėvams, ir seneliams. Pastariesiems šis muilas yra itin reikalingas, nes palaiko jų odos drėgnumą. Paaugliams jis padeda nuo jaunatvinių spuogų, moterims jis labai pasitarnauja po depiliacijos, vyrams – po barzdos skutimosi, nes ramina odą ir ją drėkina, palaiko gerą pH būklę.

Užs.R0124

Subscribe
Informuoti apie
guest


0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: