IKI nuotr.

Porcijos: 4

Reikės: 8 vištienos blauzdelių, 2 v. š. medaus, 2 v. š. grūdėtųjų garstyčių, 2 v. š. sojos padažo, 2 v. š. alyvuogių aliejaus, 4 skiltelių česnako, 1 a. š. kmynų, 1/2 a. š. druskos, 1/4 a. š. pipirų, 400 g bulvių, 3 obuolių.

Morkų salotoms reikės: 4 morkų, 2 skiltelių česnako, 50 g saulėgrąžų, druskos, pipirų, 1 v. š. majonezo, 1 v. š. graikiško jogurto.

Gaminame:

  1. Vištienos blauzdeles dedame į dubenį. Kartu dedame ir medų, garstyčias, sojos padažą, aliejų, įtarkuojame česnaką, beriame kmynus, druską ir pipirus. Gerai išmaišome, sandariai uždengiame ir marinuojame per naktį.
  2. Bulves supjaustome ir sumaišome su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir druska.
  3. Į kepimo skardą dedame vištienos blauzdeles, bulves, viską apipilame likusiu nuo vištienos marinatu.
  4. Kepame 200 laipsnių orkaitėje 50 minučių (funkcija: viršus + apačia).
  5. Supjaustome obuolius ketvirčiais, išimame sėklas.
  6. Obuolius dedame prie vištienos ir bulvių, įjungiame vėjelio funkciją ir kepame dar 20 min.
  7. Morkų salotoms sutarkuojame morkas ir česnakus ir sumaišome su saulėgrąžomis, druska, pipirais, majonezu ir jogurtu.

IKI inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: