Nenauji tarpmiestiniai Rokiškio autobusų parko autobusai vis dažniau svečiuojasi remonto dirbtuvėse. D. Zibolienės nuotr.
Nenauji tarpmiestiniai Rokiškio autobusų parko autobusai vis dažniau svečiuojasi remonto dirbtuvėse. D. Zibolienės nuotr.

Penktadienį į reisą neišvyko UAB Rokiškio autobusų parko tarpmiestinis autobusas. „Gimtojo Rokiškio“ skaitytoja Rita Gurklienė pranešė, kad tą rytą buvo atšauktas 7 val. autobuso reisas Rokiškis-Pandėlys-Kupiškis-Panevėžys-Šiauliai. Dėl to skaitytojos mama patyrė rimtų nepatogumų: rizikavo nepatekti pas gydytojus, o kelionė jai atsiėjo keturgubai brangiau.

Pas gydytojus pavėlavo…
Apie tai, kad autobuso reisas atšaukiamas, UAB Rokiškio autobusų parkas iš anksto nepranešė. Todėl R. Gurklienės mama penktadienį susiruošė planuoto vizito į Panevėžį pas gydytojus. Deja, autobuso moteris nesulaukė. „Paskambinome į stotį, mums pasakė, kad autobuso nėra ir pakaitinis nevažiuos“, – sakė skaitytoja. Laimė, jos mama sugebėjo rasti, kas ją nuveš pas gydytojus. Moteris pas juos nuvyko pavėlavusi, o ir kelionė kainavo keturiskart brangiau nei autobusu.

Nespėjo sutaisyti
UAB Rokiškio autobusų parko direktorius Valentinas Repčys „Gimtajam…“ teigė, kad minėtu maršrutu važiavęs autobusas sugedo ir jo nespėta sutaisyti. „Pakaitinis autobusas taip pat buvo išvykęs į reisą“, – sakė direktorius.

Daugiau antradienio GR

 

 

Lina DŪDAITĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: